Het Toverkompas

 

 

Het Toverkompas is een mobiele versie van onze schatzoeker, te gebruiken bij verschillende soorten speurtochten.
Net als bij de schatzoeker wijst de pijl op geheimzinnige wijze de weg naar bijvoorbeeld de verdwenen sleutels van een schat, of de verdwenen smurfen of verstopte paaseieren.

Alleen het Toverkompas is mobiel en daardoor ook te gebruiken op ruiger terrein of binnen in een bedrijf.

Deze speurtochten kunnen gestart worden met een verhaal bijvoorbeeld over prinsessen of piraten. Ook is het mogelijk om een eigen verhaal te gebruiken.

     
  Wij leveren het Toverkompas blanco, u dient zelf te zorgen voor het thema en de aankleding.
Organiseer je kinderactiviteiten en wil je ook gebruik maken van ons toverkompas, stuur dan een mailtje naar toverkompas@kids-concepts.nl en wij nemen dan graag contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
     
 

Om met het Toverkompas een complete kinderactiviteit te organiseren, kunnen we blanco kaarten leveren waarop kinderen hun eigen schatkaart (of eigen decoraties) kunnen tekenen!

In plaats van blanco kaarten kunnen we ook blanco pijlen leveren. De kinderen versieren deze pijlen waarna ze op het toverkompas gebruikt worden.

Na afloop van het feest mag ieder z'n eigen pijl als aandenken meenemen.

     
 

Een mooi voorbeeld van een op maat gemaakte toverkompas- toepassing is de Smurfenzoeker.

Met dit Smurfenkompas kunnen de kinderen helpen Smurfjes terug te vinden die door Gargamel weggetoverd zijn. Ieder Smurfje dat wordt teruggevonden heeft een vraag bij zich die moet worden beantwoord door de kinderen.

     

 

Met Pasen kregen we de vraag om een originele paasei-zoeker te leveren.
Dit is goed gelukt met ons Toverkompas als basis.

Zo is er ook een versie voor Sinterklaas gemaakt waarmee hij de verdwenen pakjes die z'n Pieten hadden verstopt, weer terug kon vinden.

Zie je ook toepassingsmogelijkheden voor het toverkompas, laat het ons weten, we denken graag mee en zijn altijd in voor een creatieve samenwerking.

Het Toverkompas kan door het hele land verstuurd worden!

 

Kids-concepts.nl ...de weg naar een geslaagd kinderfeest!